İlham veren moda markası olma misyonundan aldığı güç ile spora olan desteğini sürdürmeye devam eden Beymen Club; kendi ismini taşıyan yelken takımı Beymen Club Sailing Team ile Bosphorus Cup’a hazırlanıyor. Denizin ve rüzgârın gücüne eşlik eden  Beymen Club Sailing Team; 19-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve Türkiye’nin dünya çapında bir organizasyona dönüşen en önemli yelken yarışı Bosphorus Cup’ta yelken açacak. 

UEFA Uluslar B Ligi: Türkiye, İzlanda'yı 3-1 mağlup etti UEFA Uluslar B Ligi: Türkiye, İzlanda'yı 3-1 mağlup etti

Keşfetmenin, mücadelenin, birlikte bir takım olmanın ve aynı hedefe odaklanmanın ruhuyla kurulan Beymen Club Sailing Team’in yarış tutkusu son sürat devam ediyor. Yaz dönemi boyunca denizde yelkenlerini açan Beymen Club Sailing Team tüm dünyadan yelkencilerin katıldığı merakla beklenen yelken organizasyonlardan biri olan Bosphorus Cup için hazırlıklarını sürdürüyor. 

BEYMEN CLUB SAILING TEAM BOSPHORUS CUP’TA YELKEN AÇIYOR 

Bosphorus Sailing Academy iş birliği ile kurulan ve Takım Kaptanı Ahmet Köroğlu liderliğinde yarışan Beymen Club Sailing Team; 19 Eylül’de antrenman yapıp 20 Eylül’de hareket edecek. 21 Eylül’de Boğaz’da gerçekleşecek final yarışı ise yelken tutkunlarına unutulmaz bir seyir zevki yaşatacak. Rüzgarlar Tiyatrosu ismiyle 22 Eylül’e kadar devam edecek olan organizasyona, dünyanın farklı coğrafyalarından sporcular katılıp yelken tutkunlarına spor ve seyir şöleni sunacak.

Mavi sulara yelken açan Beymen Club Sailing Team Bosphorus Cup’ta yelkenler fora diyerek denizin ve rüzgarın gücüne eşlik edecek.

Editör: Admin Admin