Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maldivler, Danimarka, İsviçre, Gana, Almanya ve Letonya büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.

GENEL

Malazgirt Meydan Muharebesi Milli Parkı'nda, Malazgirt Zaferi'nin 953. Yıl Dönümü Kutlama Programı düzenlendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Marmaris'teki Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda Aksaz Tersanesi Komutanlığı açılışı ve deniz platformları teslim töreni düzenlendi.

SİYASET

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada "Tüm Filistin yönetimi üyeleri Gazze'ye gitme kararı aldık" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in Afrika paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

İletişim Başkanlığı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed Ali ile telefonda görüştü. Görüşmede Türkiye ile Etiyopya ikili ilişkileri, bölgesel ve...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıklamada bulundu.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gelinen noktada sosyal medya şirketlerinin çıkarlarına dokunan her hususta mafya gibi davrandıklarına şahit oluyoruz. Sosyal medya platformlarının bu...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik Hristiyanların Ruhani Lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Fransuva ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İletişim Başkanlığı, 1 saat 24 dakika süren Yüksek Askeri Şura toplantısında alınan kararlara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin, İran'ın başkenti Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin açıklamada bulundu.