Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gelinen noktada sosyal medya şirketlerinin çıkarlarına dokunan her hususta mafya gibi davrandıklarına şahit oluyoruz. Sosyal medya platformlarının bu tavrına yeni tanıklık etmiyoruz. Daha öncede Türkiye ile ilgili çifte standardına maruz kaldık halen de maruz kalıyoruz.

2) Suç ve terör şebekeleri bu mecralarda istedikleri propagandayı yapıyorlar. Yalan ve kışkırtma bu platformların en belirgin özelliği haline geldi.

Sağlık Bakanlığı: Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlama sonucu 2’si ağır olmak üzere 21 kişi yaralanmıştır. Yaralılarımızın tedavisi hastanelerde devam etmektedir. Sağlık Bakanlığı: Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlama sonucu 2’si ağır olmak üzere 21 kişi yaralanmıştır. Yaralılarımızın tedavisi hastanelerde devam etmektedir.

Bu konudaki isteksizlikleri maalesef halen devam ediyor. ABD ve AB'deki kurallara uyma noktasında gösterdikleri özeni mesele Türkiye olunca bilinçli bir şekilde maalesef esirgiyorlar. Bu husustaki rahatsızlığımızı daha önce pek çok kez dile getirdik. Ancak arzu edilen işbirliğini henüz tam manasıyla tesis edemedik.

3) Sosyal medya platformlarının demokrasi ve toplumsal barış için arz ettiği tehlikelere işaret etmek asla sansürcülük değildir. Biz böyle bir tutarsızlığın içerisinde yer almayacağız.

4) Türkiye'nin hassasiyetlerine saygı gösterilirse mesela zaten kendiliğinden hal yoluna girecektir.

Editör: Admin Admin