Channel Haberleri

channel haberleri ve güncel channel gelişmeleri, channel ile ilgili tüm video, channel fotoğrafları ve channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen ve ikonik ismi Etel Baler yazın ilk tatilini yapıyor. Etel Hanım teknede çektirdiği fotoğraflarıyla dikkat çekti.

SonDakika

Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Final serisi 3’üncü maçında Fenerbahçe Beko’yu deplasmanda 82-81 mağlup ederek serideki ilk galibiyetini...

MODA

Burteks Tekstil yeni inovasyon üretimi ECLECTIC’in özel koleksiyonu ve Çağla Şıkel’in dans şovu eşliğinde özel bir davetle kutladı!..

CEMİYET

Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

MODA

Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

CEMİYET

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul bünyesindeki Olea & The Bar, yaz sezonunu düzenlenen özel bir parti ile açtı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Esenboğa Havalimanı'ndaki görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın aktardığı ödemeler dengesi verilerine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile Moskova’da bir araya geldi.

GENEL

Türkiye ile Malezya arasında 'Savunma Ürünlerinin Devletten Devlete Tedarikine Dair Mutabakat Zaptı', Ankara'da imzalandı.

EKONOMİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 31'inci Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile BRICS Bakanlar Konseyi Toplantısı marjında bir araya geldi.