3 hafta önce SPOR

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen'e penaltılarda 5-4 yenilerek Avrupa'ya veda etti.

3 hafta önce MODA

Brighton & Hove Albion’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, yalnızca futbol sahasındaki yetenekleriyle değil, aynı zamanda tarzıyla da göz dolduruyor.

3 hafta önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Birliği Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'na katıldı... European Union

3 hafta önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib ile Brüksel'de görüştü.

3 hafta önce SİNEMA

Efsanevi yönetmen Tim Burton’ın 1988 tarihli doğaüstü komedi filmi Beetlejuice - Beterböcek’in devam filmi Beetlejuice Beetlejuice - Beterböcek Beterböcek, Venedik Film Festivali’nde prömiyer yaptı.

3 hafta önce MODA

Sephora Türkiye, Charlotte Tilbury Beauty'nin Türkiye lansmanını Çubuklu 29’da gerçekleşen renkli bir davetle kutladı..

3 hafta önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares ile bir araya geldi.

3 hafta önce GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Özbekistan temasları kapsamında Girişimci Kadınlar Derneği Buhara Şubesi’ni ziyaret etti.

3 hafta önce GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maldivler, Danimarka, İsviçre, Gana, Almanya ve Letonya büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.

3 hafta önce GENEL

AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB’nin Gazze Şeridi’nde çocuk felcine karşı aşılama yapılması için acil insani duraksama çağrısında bulunduğunu belirtti.