4 hafta önce GÜNCEL

Rusya'nın dün düzenlediği ve Ukrayna’nın enerji altyapısının hedef alındığı geniş çaplı saldırının detayları paylaşıldı.

4 hafta önce GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, Çin’e ait Y-9 tipi uçağın 26 Ağustos’ta Japonya hava sahasına girdiğini duyurdu...

4 hafta önce GÜNCEL

UNRWA Planlama Direktörü Sam Rose, İsrail'in Filistin'in merkezindeki tahliye emirleri nedeniyle Gazze Şeridi'ndeki yardım operasyonlarını geçici olarak askıya almak zorunda kaldıklarını duyurdu.

4 hafta önce EKONOMİ

Sabancı Holding Dijital Grup Başkanı Max Speur, Satın almanın, DxBV’nin yeni nesil veri merkezleri, bulut altyapısı ve platformları ile yönetilen hizmetlere yatırım yapma stratejisi doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirtti.

4 hafta önce İş Dünyası

Türk seramik sektörünün lider markası NG Kütahya Seramik, bugüne kadar aldığı sertifika ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

4 hafta önce İş Dünyası

Türkiye turizminin köklü markası Martı Hotels & Marinas, yıllardır sürdürdüğü eğitim, spor, arkeoloji ve kültür sanat alanındaki sosyal sorumluk desteklerine bir yenisini daha ekledi.

4 hafta önce EKONOMİ

Türk Hava Yolları (THY), filosuna ağustos ayında katılan iki yeni nesil A350 tipi uçağın finansını KfW IPEX-Bank ile İsviçre Frankı cinsinden tamamladı.

4 hafta önce EKONOMİ

Elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji, yılın ilk yarısına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı.

4 hafta önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılına ilişkin yıllık sanayi ve hizmet istatistiklerini açıkladı.

4 hafta önce GÜNCEL

Yalova'nın Armutlu ilçesinde dün kanoyla denize açılan Hüseyin P. (32) ve Yücel Ç.'yi (28) arama çalışmaları devam ederken, haber yapmak için olay yerine giden Demirören Haber Ajansı (DHA) Yalova Muhabiri Zehra Baykal, kayıp yakınları olduğunu öne süren bir grubun saldırısına uğradı.