1 ay önce SPOR

Avusturya ekibi Rapid Wien'e deplasmanda 2-0 yenilen Trabzonspor, yoluna UEFA Konferans Ligi play-off'larında devam edecek.

1 ay önce SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Eleme Turu rövanşında Başakşehir FK, Gürcistan ekibi Iberia'yı 2-0 yenerek adını play-off'lara yazdırdı.

1 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.

1 ay önce GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde süren yangını yerinde takip edip açıklamalarda bulundu.

1 ay önce SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Bir süredir Irak’la müzakeresini yaptığımız mutabakat zaptı az önce savunma bakanlarımız tarafından imzalandı

1 ay önce SonDakika

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Çanakkale-Eceabat, Bolu-Göynük ve Manisa-Gördes'te çıkan orman yangınlara karşı; 14 uçak, 31 helikopter, 265 kara aracımız ve 1413 orman kahramanı sevk edildi.

1 ay önce SonDakika

CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağında kırık olduğunu ve bu nedenle Meclis'teki Filistin konulu olağanüstü toplantıya katılamadığını söyledi.

1 ay önce SİYASET

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis Genel Kurulu'na hitap etmek için Türkiye'ye gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldi.

1 ay önce SİYASET

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada "Tüm Filistin yönetimi üyeleri Gazze'ye gitme kararı aldık" dedi.

1 ay önce SAĞLIK

Maymun Çiçeği Virüsü’nün gündeme gelmesiyle birlikte herkesin aklına “Benzer bir Covid-19 sorunu ile karşı karşıya mı kalacağız?” sorusunu getirdi.