1 ay önce GÜNCEL

Ünlü Friends dizisinde canlandırdığı ‘Chandler’ karakteriyle tanınan Matthew Perry’nin ‘ketaminle’ bağlantılı ölümüne ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.

1 ay önce CEMİYET

Başarım Sensin Derneği, Bodrum'daki gönül dostlarının katılımıyla Yalıkavak Şişko Perihan’da anlamlı bir yardım gecesi düzenledi.

1 ay önce MÜZİK

İstanbul Festivali’nde 14. gün geride kaldı. Türkiye’nin en büyük sahnesinde bu kez Emir Can İğrek ve Sertab Erener vardı.

1 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yıllık enflasyonun ağustosta belirgin şekilde gerilemesini ve yılın kalan döneminde düşüşe devam etmesini beklediklerini açıkladı.

1 ay önce GENEL

İşgal altındaki Batı Şeria'da bir grup İsrailli yerleşimci dün Cit Köyü'ne saldırdı. İsrail Hükümeti saldırıyı kınadı...

1 ay önce GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna ordusunun Rusya'nın Kursk bölgesindeki Sudzha (Suca) kasabasında kontrol sağladığını duyurdu.

1 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

NASA, yüksek sıcaklıkların Norveç takımadalarındaki buzulların rekor düzeyde erimesine neden olduğunu açıkladı.

1 ay önce SAĞLIK

DSÖ, 2024’ün başından bu yana 300 binden fazla insanın kolera hastalığına yakalandığını, 2300’den fazlasının ise hayatını kaybettiğini duyurdu.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2'nci çeyrek yapı izin istatistiklerini açıkladı...

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ağustos 2024 dönemine ilişkin Piyasa Katılımcıları Anketi verilerini açıkladı.