Başarım Sensin Derneği, Bodrum'daki gönül dostlarının katılımıyla Yalıkavak Şişko Perihan’da anlamlı bir yardım gecesi düzenledi.

SEMİH SANDER - ÖZGE ARGÜDER SANDER - ŞULEARGÜDER - ÖZALP ARGÜDER 

"BODRUM'DA BİR YAZ GECESİ RÜYASI"

Tarih, sanat ve seyahat yazarı Serda Büyükkoyuncu’nun da konuşmacı olarak katıldığı eğlence dolu gecede Büyükkoyuncu, "Bana Felsefe Yapma – Eğlenceli Felsefe Tarihi" isimli yeni kitabını konuklara imzaladı.

ELİF İNCİ ARAS

Etkinlikten elde edilen tüm gelir, derneğin desteklediği üniversite öğrencilerinin burs fonuna aktarıldı.

BAŞARIM SENSİN DERNEĞİ'NDEN ANLAMLI DAVET 

Dernek Başkanı Şule Argüder ve yönetim kurulu üyeleri Özge Argüder Sander, Elif İnci Aras, Gülnaz Sezgin, Yeşim Manav, Mine Aksu ve Nurgün Kemalbay, gecede misafirlerle yakından ilgilendi.

AYFER TOPRAK

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Esra Oflaz Güvenkaya, Işıl Reçber, Tülay Karadeniz, Işıl Reçber, Serap Sarı, Ayfer Toprak, Aysel Akçay, Seyhan Sapmaz, Meral Kosif, Gül Ergi, Kadriye Olgar, Selin Bozkurt, Çiğdem Yüksel, Hülya Avcı ve Şeyda Haksal gibi ünlü simaların katılımıyla gecenin atmosferi daha da renklendi.

ŞULE ARGÜDER - SERDA BÜYÜKKOYUNCU

Başkan Şule Argüder, gençlerimize eğitimde fırsat eşitliği sunmak adına daha fazla proje üretmeye devam edeceklerini belirtti. Organizasyona katılan tüm misafirlere teşekkür eden Argüder, geceye konuşmacı olarak katılan Serda Büyükkoyuncu’ya da özel bir teşekkür plaketi takdim etti.

AYSEL AKÇAY

Mert Can Önengüt ve Bilhan Özdemirhan rüya gibi bir düğünle evlendi Mert Can Önengüt ve Bilhan Özdemirhan rüya gibi bir düğünle evlendi

ESRA OFLAZ GUVENKAYA

GÜL ERGİ

IŞIL REÇBER

MERAL KOSİF

ÖZGE ARGÜDER SANDER - BERİL ÇÖTELİ - CENK ÇÖTELİ - ŞULE ARGÜDER - NURGÜN KEMALBAY

ÖZGE ARGÜDER SANDER - NURGÜN KEMALBAY - ŞULE ARGÜDER - SENGÜL HAŞHAŞ

ÖZGE SANDER - YEŞİM ALEMDAR MANAV 

SERAP SARI

SEMİH SANDER -ÖZGE ARDGÜDER SANDER

ŞULE ARGÜDER - KADRİYE OLGAR

YEŞİM MANAV - MİNE AKSU

Editör: Admin Admin