1 ay önce GÜNCEL

Gazze’de İsrail’in saldırısı sonucu 4 gün önce dünyaya gelen ikiz bebeklerini ve eşini kaybeden Filistinli Muhammed Ebu el-Kumsan’ın ağladığı ve sinir krizi geçirdiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

1 ay önce GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkmenistan Savunma Bakanı Begenç Gündogdiyev ile bakanlıkta bir araya geldi.

1 ay önce SPOR

Trabzonspor’da yeni transfer Arseniy Batagov için imza töreni düzenlendi... Batagov, “Transferim dolayısıyla gerçekten çok mutluyum” dedi.

1 ay önce MODA

Balmain Pre-Fall 2024 Koleksiyonu için ekibimle birlikte sizleri bu markanın olağanüstü mirasını keşfetmeye ve kutlamaya devam ediyoruz...

1 ay önce MODA

Fonda Doğu Londra’nın yer aldığı McQueen Sonbahar-Kış 2024 Kampanyası, betondan banklar ve şehri ağ gibi saran sokaklar arasında dolaşarak şehrin farklı karakterlere sahip gençlerinin DNA’larındaki içgüdülerin izini sürüyor.

1 ay önce MODA

Lion Diamond, sanatçı Mert Ege Köse işbirliğiyle tasarladığı ‘MONAD’ koleksiyonunun geçtiğimiz akşam Bodrum’da göz alıcı bir davet verdi.

1 ay önce SPOR

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında 2-1 yenildiği Fransız ekibi Lille'le rövanşta 1-1 berabere kalan kaldı.

1 ay önce SonDakika

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında 2-1 yenildiği Fransız ekibi Lille'le rövanşta 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, organizasyona veda ederken, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek...

1 ay önce OTOMOBİL

Alfa Romeo, Ağustos kampanyası kapsamında; marka DNA'sını dünyaya tanıtmak amacıyla tasarlanan Tonale'nin tüm motor seçenekleri ve donanım seviyelerinde 300 Bin TL'ye varan indirim olanağı sunuyor.

1 ay önce EKONOMİ

Gayrimenkul Uzmanı Şule Alp, yatırımcıların yeniden gayrimenkul almaya yöneldiğini söyledi...