1 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Mısır’da Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile görüştü.

1 ay önce GENEL

Katoliklik ve Katolik Kilisesi konulu haberler yapan ABD merkezli Crux Now’ın kurucusu ve editörü John L. Allen Jr., Paris Olimpiyatları’nın açılışıyla ilgili analiz yazısı yazdı.

1 ay önce GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında, birlik komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.

1 ay önce SPOR

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'nda Gürcistan ekibi FC Iberia 1999'u elemesi halinde play-off turun'daki muhtemel rakibi belli oldu...

1 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gelinen noktada sosyal medya şirketlerinin çıkarlarına dokunan her hususta mafya gibi davrandıklarına şahit oluyoruz. Sosyal medya platformlarının bu tavrına yeni tanıklık etmiyoruz. Daha öncede Türkiye ile ilgili çifte standardına maruz kaldık halen de maruz kalıyoruz.

1 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (İsrail'in Gazze'deki saldırıları) Soykırım başlayalı tam 10 ay oldu. Bu sürede 16 binden fazla çocuk öldü, 40 bin masum insan şehit edildi. İsrail, Gazzelileri sadece bombalarla öldürmüyor, aç bırakarak da katlediyor. Dikkat edin; normalde insanlığı ayağa kaldırması gereken bu zulüm karşısında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nden 'çıt' yok.

1 ay önce SonDakika

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 39 bin 623 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

1 ay önce SPOR

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda FK Partizan - FC Lugano eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

1 ay önce SonDakika

Trabzonspor, Rapid Wien'i elemesi halinde Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Braga - Servette eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek.

1 ay önce GÜNCEL

Bangladeş’te hükümet karşıtı protestolar sonucu Başbakan Şeyh Hasina (76), gece saatlerinde ülkeyi terk etti.