1 ay önce SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın çeyrek finalinde Çin'i 3-2 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

1 ay önce SPOR

Milli atlet Ersu Şaşma, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın sırıkla atlama finalinde yarıştı ve 5’inci olarak oyunları tamamladı.

1 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıklamada bulundu.

1 ay önce CEMİYET

Türkiye’nin küresel tekne üreticisi Sirena Marine’in, önceki gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlediği Yaz Partisi’nde deniz tutkunları bir araya geldi.

1 ay önce MODA

Dünyaca ünlü sanatçı Adele, Münih'teki 10 gecelik konser serisinin başlangıcını Messika tasarımlarıyla yaptı.

1 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in soykırım politikasına en net ve güçlü tepki veren ülke biziz. Devlet adamı olmak yerine klavye soytarılığına özenenlere şunları söylemek isterim; bayrağımıza dil uzatan şarlatanları rahatsız etmeyi sürdüreceğiz.

1 ay önce SonDakika

Bakan Uraloğlu: (Instagram platformuna dair kısıtlama hakkında) Tam istediğimiz sonucu almış değiliz. Takip ediyoruz ve aktif olarak görüşüyoruz. Bugün bir ilerleme olacağını düşünmüyoruz.

1 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

1 ay önce SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Uluslararası Adalet Divanı’nda İsrail aleyhine açılan soykırım davasına müdahil olmak için hazırlanan dosyamızı Çarşamba günü Lahey’de sunacağız.

1 ay önce SonDakika

Bahçeli: Geldiğimiz noktada öncelikle katliamı durduracak bir ateşkes rejiminin süratle hayata geçirilmesi gerekmektedir.