1 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Güney Afrika Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Ronald Lamola ile telefonda görüştü.

1 ay önce SonDakika

Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yıldırmış'tan oluşan Klasik Yay Erkek Milli Takımı, yarı finalde ev sahibi Fransa’ya mağlup oldu. Milliler, bronz madalya karşılaşmasında Çin ile karşı karşıya gelecek

1 ay önce SPOR

Klasik Yay Erkek Milli Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yarı finale yükseldi.

1 ay önce SonDakika

Paris 2024: Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yıldırmış'tan oluşan Klasik Yay Erkek Milli Takımı, çeyrek finalde Hindistan'ı 6-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi..

1 ay önce SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Tespit etiğimiz eksiklerimiz var. Onların bir kısmını giderdik, bir kısmını da en kısa sürede gidereceğiz" dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Harkiv bölgesindeki komuta merkezini ziyaret etti. Zelenski, burada görev yapan askerlere madalya takdim etti.

1 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çok değerli tiyatro ve seslendirme sanatçısı, sunucu, gazeteci Kenan Işık Beyefendi'nin vefatından derin üzüntü duydum. Merhum Kenan Işık'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, tüm sanat ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum.

1 ay önce GÜNCEL

Venezuela’da dün düzenlenen başkanlık seçimlerinde mevcut Devlet Başkanı Nicolas Maduro, tekrar seçildi.

1 ay önce SonDakika

MSB: Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlenen 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirdi.

1 ay önce GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün Golan Tepeleri’nde futbol sahasına düzenlenen saldırıda ‘Falaq-1’ adlı İran yapımı roketin kullanıldığını açıkladı.