Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Transfer sezonu devam diyor. Hocamızla beraber tespit etiğimiz eksiklerimiz var. Onların bir kısmını giderdik, bir kısmını da en kısa sürede gidereceğiz. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor" dedi.

Galatasaray'ın kurucusu, ilk başkanı ve sporcusu Ali Sami Yen, ölümünün 73'üncü yılında Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Anma törenine başkan Dursun Özbek, ikinci başkan Metin Öztürk, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan ve üyeler katıldı. Ali Sami Yen için Kuran-ı Kerim ve dualar okunurken daha sonra Beşiktaş'ın efsanevi başkanı Süleyman Seba'nın kabri de ziyaret edildi. Anma töreninin ardından başkan Dursun Özbek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ali Sami Yen ve Süleyman Seba'yı andıklarını ve bunun kendileri için bir görev olduğunu dile getiren Dursun Özbek, "Her sene Ali Sami Yen ağabeyimizi anmak üzere tüm Galatasaraylılar geliyor. Hem Ali Sami Yen hem de Süleyman Seba'yı, Türk futboluna hizmet etmiş bir büyüğümüzü andık. Ruhları şad olsun, ışıklar içinde uyusunlar. Bizim yapmamız gereken onları hiç aklımızdan çıkarmamak. Onları anmak bizim görevimiz" diye konuştu.

"TESPİT ETİĞİMİZ EKSİKLERİMİZ VAR. ONLARIN BİR KISMINI GİDERDİK, BİR KISMINI DA EN KISA SÜREDE GİDERECEĞİZ"

3 Ağustos Cumartesi günü Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa karşılaşmasıyla ilgili de konuşan Özbek, "Cumartesi günü Süper Kupa'yı oynayacağız. Transfer sezonu devam diyor. Hocamızla beraber tespit etiğimiz eksiklerimiz var. Onların bir kısmını giderdik, bir kısmını da en kısa sürede gidereceğiz. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Elimizde şampiyon olmuş bir kadro var. 2 sezon üst üste şampiyon olan değerli hocamız var. Bunlar Galatasaray'ın en büyük gücü. Çalışmalar sonucunda ihtiyaç duyulan yerlere transferlerimiz devam edecek" ifadelerine yer verdi. 

"ONLAR BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ"

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılan sporculara herkesin destek olması gerektiğini ifade eden başkan Özbek, şöyle konuştu:

"Olimpiyata katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Kafileye katılan sporcuların hepsini gözlerinden öpüyorum. Onlar bizim gurur kaynağımız. Orada olmak çok önemli, bugün de güzel bir galibiyet aldık. Yürekten onları desteklememiz lazım. Onlar Türk sporunun kıymetlisi. Özelikle 1924'te olimpiyatlara Ali Sami Yen Bey götürmüştü. Böyle bir döneme gelmesi de çok önemli. Onun için herkesin oradaki sporcuları cesaretlendirmesi gerektiğini düşünüyorum."

"KISA SÜREDE TARAFTARIMIZA HABERİNİ VERECEĞİZ"

Orta saha transferiyle ilgili de konuşan Dursun Özbek, sözlerini şöyle noktaladı:

Ergin Ataman: "Spor salonları siyasetin değil, dostluğun ve barışın yeridir" Ergin Ataman: "Spor salonları siyasetin değil, dostluğun ve barışın yeridir"

"8 numara önemli bir kuvvetlendirmemiz gereken bölgemiz. Son derece sıkı çalışıyoruz. Kısa sürede inşallah taraftarlarımıza haberini vereceğiz."

Editör: Admin Admin