1 ay önce GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği’nin (AB) barış uğruna savaşı desteklediğini, savaş yanlısı politika güttükleri söylendiğinde de kızdıklarını belirtti.

1 ay önce GÜNCEL

Birleşmiş Milletlerin Filistin yardım kurumu UNRWA’nın Genel Komiseri Philippe Lazzarini, geçen hafta bir UNRWA öğretmeninin dört aylık bebeğiyle birlikte güvende olacağını düşündüğü bir yerde öldürüldüğü açıkladı.

1 ay önce OTOMOBİL

Premium otomobil üreticisi Lexus, Bodrum’da sanat dallarının ortak noktada buluştuğu Zai Yaşam ile iş birliğini yeni LBX modeliyle farklı bir boyuta taşıdı.

1 ay önce SAĞLIK

28 Temmuz Dünya Hepatit Günü. En temel sağlık problemlerinden biri olan viral hepatitlere dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacı ile her yıl 28 Temmuz;  Dünya Hepatit Günü olarak anılıyor.

1 ay önce OTOMOBİL

Maserati, Tignanello’nun 50. yılını kutlamak için Fuoriserie kişiselleştirme programının özel deneyiminden yararlanarak, Marchesi Antinori ile iş birliği yaptı.

1 ay önce MÜZİK

Bronx merkezli sansasyonel sanatçı Ice Spice, merakla beklenen ilk albümü Y2K!'yi 10K Projects/Capitol Records etiketiyle yayınladı.

1 ay önce MÜZİK

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Ziynet Sali, 50. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali açılış konserinde sahne aldı.

1 ay önce MÜZİK

Türk pop müziğinin başarılı ismi Simge Sağın, önceki akşam Kıbrıs’ta bulunan Lord’s Palace Hotel’de sevenlerinin karşısına çıktı.

1 ay önce MAGAZİN

Türk pop müziğinin başarılı ismi Simge Sağın, Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Mauro Icardi ile çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu.

1 ay önce MAGAZİN

Başarılı ve güzel oyuncu Burcu Özberk, İtalya'nın dünyaca ünlü Amalfi kıyılarındaki Sorrento'nun büyülü atmosferinde dikkat çeken pozlar paylaştı.