H&M'in Londra'daki kutlamalarında muhteşem performans: "Charli xcx-Jamie xx" H&M'in Londra'daki kutlamalarında muhteşem performans: "Charli xcx-Jamie xx"

Bronx merkezli sansasyonel sanatçı Ice Spice, merakla beklenen ilk albümü Y2K!'yi 10K Projects/Capitol Records etiketiyle yayınladı. GRAMMY® adaylığı bulunan ve pop kültürün önemli figürlerinden olan sanatçının yeni albümünün tanıtımı kapsamında; Empire State Binası, turuncu renkle ışıklandırıldı. Rolling Stone’un 1 Eylül’de yayımlanacak sayısının kapağı olarak duyurulan sanatçı The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’da “Did It First” şarkısını seslendirecek. 

ICE SPICE 'Y2K!' YAYINDA...

Y2K!, “Phat Butt” şarkısının kapıları yıkan fütursuz dizeleri ile dinleyicileri karşılıyor. Ice Spice beklentiyi; Oh Shhh…’de Travis Scott, Bitch I’m Packing’de Gunna ve Did It First’de Central Cee ile yaptığı iş birliklerini duyurması ardından en yukarıya taşımıştı. Albüm öncesinde yayınlanan Did It First’ün müzik videosu,13 milyondan fazla görüntülenme elde etti ve şarkı Spotify ABD listelerinde 34., Global’de ise 41. sıraya yerleşti. Bunlara ek olarak, Rhythm Radio’da en çok kaydedilen şarkı ünvanı elde ederek, TikTok ve çeşitli platformlarda 100.000’den fazla içerikte kullanılmasıyla birlikte 1 milyardan fazla görüntülenme topladı. 

Ice’in ilk albümü, Sean Paul’dan sample alan “Gimmie A Light” ve yakın zamanda BET Awards 2024'te sergilediği performans ile kendini sevmeyenler ile restleştiği şarkısı “Think U The Shit (Fart)” gibi hitleri de içeriyor. Y2K!, Pitchfork'un Ice hakkında kaleme aldığı “nakarat inşasında şeytani dahilik " övgüsünü sonuna kadar yansıtırken; dolaysız rap stilini, birlikte sıklıkla çalıştığı prodüktör RiotUSA imzalı bas ağırlıklı beat’ler ile birleştiriyor.

ICE SPICE 

Kendi şehrini performansları ile mest ettiği bir haftadan ve Temmuz başında Avrupa’daki festival gösterilerinden sonra Ice, Y2K! WORLD TOUR’un Kuzey Amerika ayağını 30 Temmuz'da Washington, DC'deki The Anthem'de başlatacak. ABD'deki turne takviminde; New York City'deki Pier 17 Rooftop'ta iki gösteri (6 ve 7 Ağustos) ve Los Angeles'taki ikonik Hollywood Palladium'da bir konser de (19 Ağustos) yer alacak. 

Y2K!, Ice'in 2023'te yayınladığı çıkış EP'si Like..? ile yakaladığı; Pitchfork, Rolling Stone, The New York Times gibi birçok yayın tarafından radarı altına alınan ivmeyi gözler önüne seriyor. “Munch (Feelin U)” ve “In Ha Mood” ve “Princess Diana” gibi hitler, Ice'ı doğrudan endüstrinin zirvesine taşıyarak ona; iki People’s Choice Awards, bir MTV VMA, bir BET Hip-Hop Award ve 2024 Billboard Women In Music etkinliğinde Hitmaker Award dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazandırmıştı. 

UNIVERSAL MUSIC GROUP HAKKINDA;

Universal Music Group olarak sanatın gücüyle kültüre yön vermek için varız. UMG; yapımcılık, edisyon, lisanslı sanatçı ürünleri ve görsel-işitsel içeriklerle ilgili faaliyetlerde bulunan geniş işletme yelpazesiyle dünyanın lider müzik şirketidir. Her müzik türünde en kapsamlı kataloğu ve şarkıları sunarak sanatçılarımızın gelişimini destekliyor, dünya çapında beğenilen ve ticari olarak başarılı müziğini üretiyor ve dağıtıyoruz. Kendini sanata, yenilikçiliğe ve girişimciliğe adayan UMG, sanatçılarına sanatsal ve ticari fırsatlar sunmak, hayranlara muhteşem deneyimler yaşatabilmek adına hizmetlerin, platformların ve iş modellerinin hız kesmeden geliştirilmesini hedefler. 

Editör: Admin Admin