3 ay önce SANAT

Devrim Erbil’in tüm zamanlarından eserlerini içeren ‘‘Yatay Derinlik’’ sergisi, Gaye Donay liderliğinde Titanic Luxury Collection Hotel, MAJİ Art Gallery Bodrum’da sanatseverlerle buluştu.

3 ay önce MÜZİK

Ege'nin incisi Bodrum'da, büyüleyici doğal güzellikleriyle ünlü Mezra, bu yaz unutulmaz bir müzik ve eğlence deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

3 ay önce GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, yayımladığı mesajda Müslümanların Kurban Bayramı’nı kutladı ve dün genelinde İslamofobi ile mücadele eden Müslümanlara destek mesajı verdi.

3 ay önce GÜNCEL

Belçika’nın Daimi Birleşmiş Milletler (BM) Temsilciliği’nden yayımlanan ve 93 ülkenin imzasının yer aldığı ortak mektupta, Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) çalışanları ve personeline ‘baskı yapılmaması’ çağrısında bulunuldu.

3 ay önce GENEL

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü açıklamasından bu yana ilk kez halka açık bir etkinlik olan Kral'ın Doğum Günü Geçit Töreni’ne katılacağını duyurdu.

3 ay önce GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna Barış Zirvesi kapsamında ev sahipliğini üstlenen İsviçre Cumhurbaşkanı Viola Amherd ile bir araya geldi.

3 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, tüm babaların Babalar Günü'nü kutladı.

3 ay önce SANAT

Bodrum Loft, Avrupa’nın önde gelen galerilerinden Thaddaeus Ropac iş birliğiyle ‘Persona’ sergisine ev sahipliği yapacak.

3 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

3 ay önce MÜZİK

Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali’nde konser veren Hande Yener, sahnede playback yapan meslektaşlarına gönderme yaptı...