3 ay önce SPOR

Ay-yıldızlılarda antrenman öncesinde takımın tecrübeli isimlerinden Yusuf Yazıcı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

3 ay önce SPOR

EURO 2024 F Grubu ilk maçında 18 Haziran Salı günü Gürcistan ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı’nda hazırlıklar sürüyor.

3 ay önce GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, Bakanlıkta son bir haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

3 ay önce GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Adalet Divanı’nın bugünkü ‘sığınma yasalarını ihlal ettiği’ için verdiği cezayla ilgili açıklama yaptı...

3 ay önce GÜNCEL

Avrupa Birliği Adalet Divanı, sığınma politikasıyla ilgili aldığı 17 Aralık 2020 tarihli kararına uymaması ve uymak için gerekli tedbirleri almaması nedeniyle 200 milyon Euro tutarında toplu ödeme ve gecikme günü başına 1 milyon Euro tutarında ceza ödemesine hükmetti.

3 ay önce İş Dünyası

ABD'nin 248'inci Bağımsızlık Günü dolayısıyla İzmir'de, Ankara Büyükelçiliği ve Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (ESBAŞ) Yönetim Kurulu ev sahipliğinde resepsiyon gerçekleştirildi.

3 ay önce İş Dünyası

SCCT – Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası, 40. Yılını, iş ve cemiyet hayatı ile diplomatik çevrelerden konukların katıldığı bir resepsiyonla kutladı.

3 ay önce SonDakika

Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı stoper Gabriel Paulista, İstanbul’a geldi.

3 ay önce SPOR

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Final serisi 4’üncü maçında Anadolu Efes’i normal süresi 64-64 biten karşılaşmada uzatma bölümü sonucunda 80-72 mağlup ederek seride durumu 3-1’e getirdi ve şampiyon oldu.

3 ay önce SPOR

İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nın sırıkla atlama finalinde yarışan milli sporcu Ersu Şaşma, bronz madalya kazanarak bu kategoride kürsüye çıkan ilk Türk sporcu oldu.