8 ay önce GÜNCEL

ABD’de bir haftadır etkili olan şiddetli kar fırtınaları sebebiyle en az 41 kişinin hayatını kaybetti.

8 ay önce İş Dünyası

Merkezi Almanya'da bulunan yazılım şirketi SAP, Emmanuel Raptopoulos'u, yeni oluşturulan ve Türkiye'yi de kapsayan EMEA Bölgesi'nin başkanlığına getirildi.

8 ay önce EKONOMİ

Merkez Bankası, reel sektör ve finansal sektör temsilcilerinden oluşan 68 katılımcıyla gerçekleştirdiği ocak ayına ilişkin Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı.

8 ay önce EKONOMİ

Ülker CEO’su Mete Buyurgan, "Aldığımız birincilik, sürdürülebilirlik yolculuğumuzda bizlere büyük bir motivasyon kaynağı oldu" dedi.

8 ay önce EKONOMİ

ODS Consulting Group CEO’su Arzu Seçkin, “Geliştirdiğimiz stratejilerle şirketlerin zaman ve para kayıplarının önüne geçiyoruz” dedi.

8 ay önce EKONOMİ

HY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

8 ay önce DEKORASYON

Designist, hayata ve mekâna değer katan seramik ve banyo ürün gruplarıyla tanınan Seranit markası için banyo mobilyası koleksiyonu tasarladı.

8 ay önce GENEL

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, “İstikbal göklerdedir” sözüyle başladığı uzay seyahati dünya basınında yer aldı.

8 ay önce İş Dünyası

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, önceki gün 'Dünya Ekonomik Forumu’nun en ilgi çeken açık oturumları arasında yer alan “Avrasya için Yeni Bir Şafak?” panelinde konuştu.

8 ay önce MÜZİK

Kayra Kayan’ın sözlerini Kendimden Hallice grubunun solisti Ozan Özalp’in yazdığı yeni şarkısı “Hediye” yayında...