Yıl Haberleri

yıl haberleri ve güncel yıl gelişmeleri, yıl ile ilgili tüm video, yıl fotoğrafları ve yıl haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Kariyerinde 2 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Rumen tenisçi Simona Halep, doping yaptığı gerekçesiyle 4 yıl men cezası aldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni anayasayı milletimize kazandırana kadar çalışmayı bırakmayacağız" dedi.

Suzan Sabancı’nın eş başkanlığını yaptığı Amerikan Türk Cemiyeti, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılını New York’taki ikonik The Plaza Hotel’de kutlayacak.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanlığı'nda düzenlenen 2023-2024 Adli Yıl Açılış Töreni'nde konuştu.

GÜNCEL

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca başkanlığındaki heyet, '2023-2024 Adli Yıl' açılışı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

SPOR

Formula 1 (F1) takımlarından Mercedes'te Lewis Hamilton ve George Russell'ın sözleşmeleri 2 yıl uzatıldı.

MÜZİK

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluştu. 

MÜZİK

Grammy ödüllü efsanevi müzisyen Marcus Miller, Türk hayranlarıyla 6 yıl sonra bir araya geliyor. Miller, 31 Ekim’de İstanbul’da sahne alacak.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların Onursal Başkanı merhum Süleyman Seba’nın 9’uncu ölüm yıl dönümünde anma mesajı yayımladı.

GÜNCEL

Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül'ün (15),...

SANAT

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen 'Orhan Kemal Emek Ödülleri', bu yıl Belkıs Özener ile Ahmet Soner'e verilecek.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Kerkisolfej'in düzenlediği BtcTurk 10.Yıl konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da bu yaz ikinci kez sahne aldı.