Video Haberleri

video haberleri ve güncel video gelişmeleri, video ile ilgili tüm video, video fotoğrafları ve video haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'BM Geleceğin Zirvesi Küresel Çağrı' çevrim içi etkinliğine video mesaj gönderdi.

GENEL

Ankara'daki 3 yıllık görev süresi sona eren ABD Büyükelçisi Jeffry Flake, ABD Büyükelçiliği'nin sosyal medya hesabından bir video mesaj yayımladı.

SİNEMA

Netflix, Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı yeni filmi Tam Bir Centilmen’in yayın tarihini özel bir video ve filmden karelerle duyurdu.

ISS görevli astronot Matthew Dominick, ‘kırmızı ve yeşil aurora akımları’ arasında Ay'ın batışını ve güneşin doğuşunu gösteren bir video paylaştı.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında, birlik komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Srebrenitsa Soykırımı'nın 29'uncu yılı nedeniyle Bosna Hersek'te düzenlenen 'Srebrenitsa Soykırımı'nın 29'uncu Yıl Dönümü Anma Töreni'ne video mesaj gönderdi.

MAGAZİN

Rocky film serisinde başrollerden biri olan Apollo Creed’i canlandıran ünlü ABD’li aktör Carl Weathers, 76 yaşında hayata veda etti.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi  ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, GUHEM'de Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile video konferans aracılığıyla görüşme yaptı.

MÜZİK

Amy Winehouse’un ses getiren ilk albümü Frank’in 2 Şubat tarihinde yayımlanacak yeni edisyonu öncesinde, albümün ünlü şarkılarından In My Bed’in...