Unutulmaz Haberleri

unutulmaz haberleri ve güncel unutulmaz gelişmeleri, unutulmaz ile ilgili tüm video, unutulmaz fotoğrafları ve unutulmaz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Beymen, yeni sezonunu, ünlü aktris Jessica Chastain’in kamera karşısına geçtiği 2024-25 Sonbahar/Kış Kampanyası “Modern Time Icons” ile modaseverlerle buluşturuyor.

MÜZİK

Besteleriyle ve söylediği şarkılarla yıllardır Türk pop müziğine yön veren ünlü sanatçı Kenan Doğulu, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor.

MÜZİK

Müzik dünyasının efsane ismi Kenan Doğulu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda yaz sezonunu taçlandıran muhteşem bir konsere daha imza attı.

MÜZİK

Ünlü şarkıcı Sibel Can, Kıbrıs Concorde Luxury Resort Otel'de yaklaşık 1500 misafirin büyük bir coşkuyla izlediği unutulmaz bir konser verdi.

MÜZİK

Sevilen şarkıcı Meyra, “Ağladın Ya”, “Karar Bize Ait” ve “Aşklayalım” gibi unutulmaz şarkılarının ardından hayranlarına yeni bir sürprizle geri dönüyor.

MÜZİK

Sesi ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran sanatçı Melek Mosso, önceki akşam Kıbrıs Lord’s Palace Otel’de sahne aldı.

MÜZİK

Türk pop müziğin güçlü sesi Merve Özbey geçtiğimiz akşam Kıbrıs Chamada Prestige Hotel'de sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

MÜZİK

Dünyanın en ünlü DJ’leri arasında yer alan elektronik müzik efsanesi Tiësto, dün akşam İstanbul Festivali’nde sahne aldı.

MEKAN

Om Paparazzi #AmalfiBeach konseptiyle, önceki akşam İtalya'nın Amalfi bölgesinden ilham alan #AmalfiDinner etkinliğine ev sahipliği yaptı.

CEMİYET

Türkiye’nin küresel tekne üreticisi Sirena Marine’in, önceki gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlediği Yaz Partisi’nde deniz tutkunları bir araya geldi.

MÜZİK

Türk Pop müziğinin Süperstar’ı Ajda Pekkan, önceki akşam (6 Ağustos) Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda harikulade bir konsere imza attı.

MÜZİK

İstanbul Festivali’nde altıncı gün geride kaldı. Türk pop müziğinin efsane sanatçısı Kenan Doğulu, İstanbul Festivali sahnesinde fırtına estirdi...