Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Güney Kore'de Askeri Alanda Sorumlu Yapay Zeka Zirvesi'ne, Kore'deki Birleşmiş Milletler Komutanlığı Savunma Bakanları...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2024 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

SANAT

Japon sanatçı Chiharu Shiota’nın “Dünyalar Arasında” adlı sergisi, 6 Eylül 2024’te İstanbul Modern’de izleyicilerle buluşuyor.

MÜZİK

Sephora Türkiye, Charlotte Tilbury Beauty'nin Türkiye lansmanını Çubuklu 29’da gerçekleşen renkli davette, Türk pop müziğinin yıldız ismi Gülşen sahne aldı.

MODA

Sephora Türkiye, Charlotte Tilbury Beauty'nin Türkiye lansmanını Çubuklu 29’da gerçekleşen renkli bir davetle kutladı..

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyeti ile Mısır Arap Cumhuriyeti Arasında Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi 1. Toplantısı Ortak Bildirisi imzalandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ve Mısır'ın bölgesel barış ve istikrara katkıları hayati önemdedir. Türkiye ve Mısır Filistin meselesinde ortak bir duruşa...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi'yi resmi törenle karşıladı.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İsveç’te Uluslararası Kalkınma İşbirliği ve Dış Ticaret Bakanı Johan Forssell ile...

SPOR

Antalya'da düzenlenen ve 62 sporcunun katıldığı Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası’nda Şahika Ercümen tüm kategorilerde altın madalya kazandı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı.