Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Akbank'ın Türkiye’deki tüm banka ve kredi kartı kullanıcılarına açık ödeme platformu Juzdan, Türkiye’de yine bir ilke imza attı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2024 dönemine ilişkin hizmet üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2024 dönemine ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.

Türk seramik sektörünün lider markası NG Kütahya Seramik, bugüne kadar aldığı sertifika ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Türkiye turizminin köklü markası Martı Hotels & Marinas, yıllardır sürdürdüğü eğitim, spor, arkeoloji ve kültür sanat alanındaki sosyal sorumluk desteklerine...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılına ilişkin yıllık sanayi ve hizmet istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2024 dönemine ilişkin, hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endekslerini açıkladı.

MÜZİK

Yaz boyunca gerçekleştirdiği konserlerle büyük ilgi gören ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Erzurum Kültür Yolu Festivali'nde verdiği konserle iki rekor kırdı.

SANAT

EMA Kolektif organizasyonuyla gerçekleşen “Koleksiyon Hikâyeleri”nin ikinci yemeği sanatçı Ardan Özmenoğlu onuruna gerçekleşti.

MÜZİK

Erzurum Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sahne, Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Yurt’un oldu...

GENEL

Türkiye, Irak, Katar ve BAE ile imzalanan mutabakat çerçevesindeki 4'lü Bakanlar Zirvesi'nin 29 Ağustos'ta Dolmabahçe Sarayı'nda yapılacak.