Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin iş gücü istatistiklerini açıkladı.

SİNEMA

İngiliz yazar Colleen Hoover’ın çok satan kitabı Bizimle Başladı Bizimle Bitti beyazperdede seyirciyle buluşmak için gün sayarken, filmin galası New...

SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın bronz madalya maçında Brezilya'ya 3-1 mağlup olarak organizasyonu dördüncü sırada tamamladı.

SonDakika

Bakan Uraloğlu: Yakın zamanda META yetkililerinin Türkiye'ye daha geniş katılım sağlayacaklarını bildirmek isterim. Katalog suçları ile ilgili gerekli işlemler tamamlanmıştır.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağlı mevkidaşı Ervin İbrahimoviç ile Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Gazze'de kalıcı ateşkes sağlanmasına yönelik çalışmalara ilişkin, "Gazze'de kalıcı ateşkes sağlanması amacıyla ABD, Katar ve Mısır'ın arabuluculuğunda yürütülen...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) , 2024 yılı haziran ayına ilişkin sanayi üretim endeksi verilerini açıkladı.

CEMİYET

Türkiye’nin küresel tekne üreticisi Sirena Marine’in, önceki gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlediği Yaz Partisi’nde deniz tutkunları bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SANAT

Spello'da sekizincisi düzenlenen Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisi ‘Stati d'Arte Sanatın Halleri’, 3 Ağustos’ta Villa Fidelia'da sanatseverler ile buluştu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2024 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.