Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin tüketici ve yurt içi üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

SPOR

Tüm zamanların en büyük boksörlerinden Mike Tyson, Türkiye Milli Futbol Takımı’na olan desteğini ifade etti.

MODA

Vakko ESMOD Moda Akademisi’nin yeni dönem öğrencileri, Nakkaştepe Vakko Moda Merkezi’nde düzenlenen özel bir defileyle mezun oldu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile bir araya geldi.

MÜZİK

Bugün, dünya yıldızı Camila Cabello, yepyeni albümü C,XOXO'yu Interscope etiketiyle yayınladı!..

MÜZİK

Son çıkardığı şarkılarla ve cesur kimliği ile kendine has tarzını yansıtan aisu’nun en yeni şarkısı “BIRKINS” Universal Music Türkiye etiketi...

EKONOMİ

Türkiye, Kara Paranın Aklanmasının Önlenmesine Yönelik Mali Eylem Görev Gücü (FATF) gri listesinden çıkarıldı.

EKONOMİ

Türkiye, Singapur'da düzenlenen Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Genel Kurulu'nun ardından Ekim 2021'den beri dahil olduğu gri listeden çıkarıldı.

SonDakika
SonDakika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Kara paranın aklanması ve terörizmin finansmanının engellenmesine yönelik tamamlamış olduğumuz eylem planı sayesinde, Türkiye bugün gri...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs 2024 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı...