Transfer Haberleri

transfer haberleri ve güncel transfer gelişmeleri, transfer ile ilgili tüm video, transfer fotoğrafları ve transfer haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Beşiktaş’ın 32 yaşındaki Kamerunlu yıldız forveti Vincent Aboubakar’ı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

SPOR

Faslı oyuncu Sofyan Amrabat, düzenlenen törenle kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

MODA

Brighton & Hove Albion’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, yalnızca futbol sahasındaki yetenekleriyle değil, aynı zamanda tarzıyla da göz dolduruyor.

SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion ile ismi bir süredir anılan Ferdi Kadıoğlu, sağlık kontrollerinden geçmek üzere İngiltere’ye...

SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, deneyimli orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

SPOR

Trabzonspor’da yeni transfer Arseniy Batagov için imza töreni düzenlendi... Batagov, “Transferim dolayısıyla gerçekten çok mutluyum” dedi.

SPOR

Beşiktaş Kulübü, Fransa ekibi Paris-Saint Germain'den 20 yaşındaki İtalyan orta saha Cher Ndour'u sezon sonuna kadar kiraladığını bildirdi.

SonDakika

Galatasaray'ın görüşmelere başladığı Gabriel Sara, İstanbul'a geldi...

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Tespit etiğimiz eksiklerimiz var. Onların bir kısmını giderdik, bir kısmını da en kısa sürede gidereceğiz"...

SPOR

Trabzonspor, renklerine kattığı yeni transferi Stefan Savic için imza töreni düzenlendi.