TBMM başkanı Haberleri

TBMM başkanı haberleri ve güncel TBMM başkanı gelişmeleri, TBMM başkanı ile ilgili tüm video, TBMM başkanı fotoğrafları ve TBMM başkanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada "Tüm Filistin yönetimi üyeleri Gazze'ye gitme kararı aldık" dedi.

GÜNCEL

Türkiye, Güney Afrika'nın, Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhinde açtığı soykırım davasına müdahillik için başvuruda bulundu.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Rusya Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında, Hamas liderine İran'ın başkenti Tahran'da kaldığı konutunda suikast düzenlenmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İrlanda Meclis Başkanı Sean O Fearghail ile bir araya geldi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda Meclis Başkanı Sean O Fearghail ile Meclis'teki makamında bir araya geldi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, NATO Parlamento Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’nin başkenti Washington’a gitti.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn’de Kral Hamad bin Isa Al Khalifa ile bir araya geldi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Bahreyn’de Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed Al Musalam ile bir araya geldi.