Spor Haberleri

spor haberleri ve güncel spor gelişmeleri, spor ile ilgili tüm video, spor fotoğrafları ve spor haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Son olimpiyat şampiyonu milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli çeyrek finale yükseldi.

SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu’ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup etti.

SPOR

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu rövanşında sahasında ağırladığı Lugano’yu 2-1 mağlup etti.

SPOR

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho değerlendirmelerde bulundu.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fransa'nın başkenti Paris'te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.

SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Mutluyum en ideal durumda olmasak da yarınki maçta hedefimiz hayatta kalmak, üstesinden gelmek ve turu...

SPOR

Klasik Yay Erkek Milli Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın bronz madalya mücadelesinde Çin'i 6-2 yenerek Olimpiyat Oyunları 3'üncüsü oldu.

SPOR

Klasik Yay Erkek Milli Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yarı finale yükseldi.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Tespit etiğimiz eksiklerimiz var. Onların bir kısmını giderdik, bir kısmını da en kısa sürede gidereceğiz"...

SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda'yı 3-2 mağlup etti.

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

SPOR

Trabzonspor, renklerine kattığı yeni transferi Stefan Savic için imza töreni düzenlendi.