Siyah Haberleri

siyah haberleri ve güncel siyah gelişmeleri, siyah ile ilgili tüm video, siyah fotoğrafları ve siyah haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Ünlü oyuncu Demi Moore, Los Angeles'da katıldığı bir etkinlikte FENDI Sonbahar-Kış 2024 koleksiyonu imzalı siyah takım elbisesi ile katılım gösterdi.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerinin bu yaz sezonundaki son  konseri için sahnedeki yerini aldı.

MODA

Balmain Pre-Fall 2024 Koleksiyonu için ekibimle birlikte sizleri bu markanın olağanüstü mirasını keşfetmeye ve kutlamaya devam ediyoruz...

MODA

Fonda Doğu Londra’nın yer aldığı McQueen Sonbahar-Kış 2024 Kampanyası, betondan banklar ve şehri ağ gibi saran sokaklar arasında dolaşarak şehrin...

SPOR

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, bir stoperi daha kadrosuna katıyor...

MÜZİK

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Elexus Hotel'de sahne aldı.

SPOR

Avusturya'nın Graz Havaalanı’nda Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

MÜZİK

Güzel şarkıcı Ömür Gedik, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı.

SPOR

Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35’inci başkanı oldu.

SPOR

BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen siyah-beyazlı kulübün genel kurulunda Başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tüpraş Stadyumu’nda bir araya geldiği siyah-beyazlı kulübün çalışanlarıyla vedalaştı.

MAGAZİN

Özerler Holding Yönetim Kurulu üyesi ve cemiyet hayatının sevilen siması Begüm Özer yakın arkadaşının davetine şık elbisesi ile katıldı.