Ortak Haberleri

ortak haberleri ve güncel ortak gelişmeleri, ortak ile ilgili tüm video, ortak fotoğrafları ve ortak haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, Euro para biriminin 25’inci yıl dönümünü kutlamak adına ortak bir mesajı yayınladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Cumartesi yaptığı açıklamada, 2024 itibarıyla şarj cihazlarının her elektronik alet için tek tip şekilde üretilmeye başlayarak...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Terör örgütü PKK'nın saldırıları) Sosyal terör eylemleri; bütün bunlar karşısında daha net bir duruş sergilemeliyiz. Türkiye bizim ortak...

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı, Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik artan saldırılar nedeniyle birçok ülkenin katılımıyla ortak görev gücü oluşturulacağını duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Budapeşte'de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile anlaşmaların imza törenine katıldı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, dün yaptığı açıklamada Avrupa Konseyi'nin Ukrayna'nın AB'ye katılım müzakerelerini başlatma kararı aldığını belirtti.

GENEL

Avusturalya Dışişleri Bakanı Penny Wong, dün yaptığı açıklamada İsrailli ‘yerleşimcilerin’ Filistinlileri hedef alıp öldürdükleri olaylar ile ilgili 15 ülkenin ortak...

GÜNCEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, “Anlaşma imzalandı. Birleşik Krallık, tarihteki en gelişmiş savaş uçaklarından birinin geliştirilmesine öncülük edecek" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, mevkidaşı Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya gelerek ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Amerikan Türk Cemiyeti Eş Başkanları Suzan Sabancı ve Linda Wachner’den Mica Ertegün’ün vefatına ilişkin ortak açıklama yaptı.

GENEL

G7 ülkeleri Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, İngiltere ve ABD’nin Dışişleri Bakanları Gazze’deki insani duraklamanın memnuniyetle karşılandığını ve iki devletli...