Ömer Haberleri

Ömer haberleri ve güncel Ömer gelişmeleri, Ömer ile ilgili tüm video, Ömer fotoğrafları ve Ömer haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Cumhuriyet değerlerini gelecek nesillere taşıma sorumluluğuyla hareket eden Koç Holding, Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamalarına devam ediyor.  

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmed Samir Saleh ortak basın açıklamasında bulundu.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmet Samir Saleh ile başkent Kahire’de bugün bir araya geldi.

EKONOMİ

Ticaret  Bakanı Ömer Bolat "2022 yılında Almanya ile Türkiye arasındaki karşılıklı ticaret hacmi, 45 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir." dedi.

SİYASET

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

AK Parti Sözcüsü Çelik: Bölgeye uçak gemisi göndermek bir barış perspektifi değildir. ABD'nin bu çerçevede olay başladığından beri bir diplomatik...

SonDakika

AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze’ye kara harekatı binlerce masum çocuk ve kadının ölümüyle sonuçlanacak bir facia ve insanlık utancı üretecektir.

SİYASET

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Batılı hükümetlerin Filistin'e destek gösterilerine baskısı kabul edilemez" dedi.

SİYASET

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’ın İsrail’e gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklamaları eleştirdi.

SonDakika

Ömer Çelik (Blinken’ın İsrail’deki açıklamaları): ABD Dışişleri Bakanı’nın ‘ben burada bir Yahudi olarak bulunuyorum’ yaklaşımı tehlikeli bir yaklaşım. Bulunduğu görev,...

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye’nin Avrupa Birliği (AB) Daimi Temsilciliği’ni ziyaret etti.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarını sürdürdüğü Brüksel’de Avrupa Birliği’nin Ekonomi Komiseri Paolo Gentiloni ile bir araya geldi.