Mehmet şimşek Haberleri

mehmet şimşek haberleri ve güncel mehmet şimşek gelişmeleri, mehmet şimşek ile ilgili tüm video, mehmet şimşek fotoğrafları ve mehmet şimşek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sanayici ve iş dünyası ile görüşmek üzere Manisa'ya geldi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "İhracatın ana belirleyicisi yurt dışı talep olup kurun önemli bir etkisi yoktur" dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, aylık enflasyonda devam eden düşüşle yılsonu enflasyonun yüzde 64,8 gerçekleştiğini belirtti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enerji verimliliği ve yenilenebilir enerjide oldukça büyük bir potansiyelimiz var" dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Körfez İşbirliği Konseyi-Türkiye Ekonomi Forumuna katıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ülkemizde daha dengeli, daha kapsayıcı ve sürdürülebilir yüksek büyüme ile kalıcı refah artışını hedefliyoruz"...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fransa Ekonomi ve Maliye Bakanı Bruno Le Maire ile bir araya geldi.

Suzan Sabancı’nın eş başkanlığını yaptığı Amerikan Türk Cemiyeti, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılını New York’taki ikonik The Plaza Hotel’de kutlayacak.

İş Dünyası

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, "Yeni yönetimle ekonomik istikrarın kısa sürede tesis edilmesini temenni ediyoruz" dedi.

EKONOMİ

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığı'na atanan Hafize Gaye Erkan'ı tebrik etti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır" dedi.