Kulübü Haberleri

kulübü haberleri ve güncel kulübü gelişmeleri, kulübü ile ilgili tüm video, kulübü fotoğrafları ve kulübü haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Beşiktaş Kulübü, Fransa ekibi Paris-Saint Germain'den 20 yaşındaki İtalyan orta saha Cher Ndour'u sezon sonuna kadar kiraladığını bildirdi.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, son dönemde, özellikle sosyal medyadan beslenen, kirli bir yapının Galatasaray üzerinde oyunlar oynadığına değindi.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Tespit etiğimiz eksiklerimiz var. Onların bir kısmını giderdik, bir kısmını da en kısa sürede gidereceğiz"...

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü, yeni transferler Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve sözleşme yenileyen Mert Hakan Yandaş...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF’nin Ankara’da gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, TFF'nin Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü, Hollandalı yeni teknik direktörleri Giovanni van Bronckhorst için imza töreni düzenledi.

SonDakika

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkan seçildi...