Konuştu Haberleri

konuştu haberleri ve güncel konuştu gelişmeleri, konuştu ile ilgili tüm video, konuştu fotoğrafları ve konuştu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, bugün Gazze’deki mevcut durum ve bölgedeki gerilim hakkında konuştu...

GÜNCEL

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, bu hafta Lübnan’da iletişim cihazlarında meydana gelen patlamaların ardından ilk kez konuştu.

SAĞLIK

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, Almanya’da ortaya çıkan, COVID-19’un yeni ‘XEC’ varyantına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Anayasa'nın ilk 4 maddesi ile ilgili bizim açımızdan herhangi bir tartışma yoktur" dedi.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ABD'nin Houstan kentinde düzenlenen Gastech 2024’te konuştu...

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Brezilya’nın ev sahipliğinde, Maceio kentinde gerçekleştirilen G20 Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanlığında 2024-2025 Adli Yıl Açılış Töreni'nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Moğolistan Cumhurbaşkanı Ukhnaagiin Khurelsukh’ın himayesinde ve Birleşmiş Milletlerin iş birliğinde Ulanbator’da düzenlenen...

GENEL

ABD eski Başkanı Barack Obama, Illinois eyaletindeki Chicago kentinde düzenlenen Demokrat Parti Kongresi’nde konuştu.

SİYASET

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada "Tüm Filistin yönetimi üyeleri Gazze'ye gitme kararı aldık" dedi.

GÜNCEL

ABD'nin Japonya'nın Nagazaki kentine düzenlediği atom bombası saldırısının 79. Yıl dönümü sebebiyle hayatını kaybeden yaklaşık 74 bin kişi Nagazaki Barış...