Konuştu Haberleri

konuştu haberleri ve güncel konuştu gelişmeleri, konuştu ile ilgili tüm video, konuştu fotoğrafları ve konuştu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin 28'inci Dönem 3'üncü Yasama Yılı'nın ilk grup toplantısında konuştu.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, basın toplantısında, Orta Doğu’daki son duruma ilişkin konuştu.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin yeni yasama döneminin ilk TBMM grup toplantısında konuştu...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 2024-2025 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Tören'inde konuştu.

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu...

GENEL

Slovakya Başbakanı Robert Fico, Slovakya ulusal televizyonu STVR'ye verdiği röportajda, Ukrayna'nın NATO üyeliğine ilişkin konuştu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem 3'üncü Yasama Yılı açılışında konuştu.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Vaat edilmiş topraklar” hezeyanıyla hareket eden İsrail yönetiminin, tamamen dini bir fanatizm ile Filistin ve Lübnan’dan sonra gözünü...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM 79'uncu Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu New York'ta BM Güvenlik Konseyi Filistin Konulu Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Güvenlik Konseyi’ndeki Lübnan konulu toplantıda konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin New York kentinde, Birleşmiş Milletler (BM) 79’uncu Genel Kurulu’na hitap etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Geleceğin Zirvesi’nde konuşma gerçekleştirdi...