Karşı Haberleri

karşı haberleri ve güncel karşı gelişmeleri, karşı ile ilgili tüm video, karşı fotoğrafları ve karşı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Bitfinex Alpha Raporu’na göre Bitcoin, Eylül ayına yüzde 10,7 düşüşle başladı ve fiyat bazında, kritik bir dip seviyesinin altına geriledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'BM Geleceğin Zirvesi Küresel Çağrı' çevrim içi etkinliğine video mesaj gönderdi.

GENEL

AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB’nin Gazze Şeridi’nde çocuk felcine karşı aşılama yapılması için acil insani duraksama çağrısında bulunduğunu belirtti.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Moğolistan Cumhurbaşkanı Ukhnaagiin Khurelsukh’ın himayesinde ve Birleşmiş Milletlerin iş birliğinde Ulanbator’da düzenlenen...

GENEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail’in Gazze’deki okul binasına düzenlediği saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: İsrail, Gazze şehrinin Daraj mahallesindeki bir okul binasına sığınmış yüzden fazla sivili katlederek insanlığa karşı yeni bir suç...

GÜNCEL

İngiltere'de ırkçılık karşıtları, aşırı sağcıların şiddet eylemlerine karşı bir araya gelerek çok sayıda kentte protesto düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Türkiye, Güney Afrika'nın, Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhinde açtığı soykırım davasına müdahillik için başvuruda bulundu.

GENEL

İngiltere İçişleri Bakanı Yvette Cooper, camilerin tehditlerle karşı karşıya kaldığını ve bunun utanç verici olduğunu belirtti.

SonDakika

Trabzonspor, Rapid Wien'i elemesi halinde Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Braga - Servette eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek.