Israel gaza attack Haberleri

israel gaza attack haberleri ve güncel israel gaza attack gelişmeleri, israel gaza attack ile ilgili tüm video, israel gaza attack fotoğrafları ve israel gaza attack haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Turk, İsrail-Filistin gündemiyle ilgili yaptığı yazılı açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 10 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, DSÖ önderliğinde, Birleşmiş Milletler ve Filistin Kızılayı’ndan ekiplerin Şifa hastanesinden 31 hasta bebeği tahliye ettiğini...

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, son haftalarda ABD içinden ve dünya genelinden gelen baskının arttığını belirtti...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakoviç ile ortak basın toplantısı düzenledi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti grup toplantısında konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da devlet başkanlarının eşleriyle 'Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nde bir araya geldi.

GENEL

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Koordinasyon Ofisi (OCHA), Gazze’nin kuzeyinde, hastalara tedavi verebilen sadece El-Ahli Arab (Baptist Hastanesi) hastanesinin kaldığını, bu...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonda görüştü.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah’ın eylemlerine devam etmesi halinde, Beyrut’un da Gazze gibi olacağını söyleyerek Lübnan’ı tehdit etti.