İslam Haberleri

İslam haberleri ve güncel İslam gelişmeleri, İslam ile ilgili tüm video, İslam fotoğrafları ve İslam haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arap Ligi ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Gazze Temas Grubu’nun Avrupa Birliği ve Norveç ile işbirliği...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Netanyahu'nun fundamentalist (kökten dinci) hükümeti olduğu sürece bölgeyi ateşe götürecekler" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Gazze Temas Grubu toplantısına katılmak üzere Ürdün'ün başkenti Amman'ı ziyaret...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya Başbakanı Pedro Sánchez ile Madrid’de bir araya geldi.

GENEL

İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İcra Komitesi Dışişleri Bakanları Olağanüstü Toplantısı’nda konuştu.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Ali Bakıri, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ve Mısır Dışişleri Bakanı Badr Abdelatty ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

İran Büyükelçiliği kaynakları, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin Tahran'da öldürülmesinin ardından Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdıklarını,...

GENEL

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kanada Başbakanı Justin Truedau ve Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile bir araya geldi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin başkenti Washington’da Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuştu.