Insani Haberleri

insani haberleri ve güncel insani gelişmeleri, insani ile ilgili tüm video, insani fotoğrafları ve insani haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Hamas, insani duraklama anlaşması kapsamında serbest bırakılan rehinelerin görüntülerini yayınladı.

GÜNCEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransız donanmasının amfibi hücum gemisinin Mısır’a vardığını duyurdu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile insani duraklama ile ilgili olarak dün telefonda görüştü.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı (PRCS), dün yaptığı açıklamada insani yardım yüklü 100 kamyonun teslim alındığını duyurdu.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, İsrail ve Hamas arasında varılan 4 gün sürece insani ateşkes anlaşmasını hakkında açıklama yaptı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Gazze'de çatışmalara 4 günlük insani ara konusunda mutabakata varılmasının olumlu gelişme olarak görüldüğünü bildirdi.

GÜNCEL

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de tedavileri yarım kalan 61 hasta ile beraberindeki 49 refakatçi, Ankara'ya getirildi.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) dün, İsrail-Filistin konusunda ‘acil ve uzatılmış insani ateşkes kararını’ oyladı.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov’u kabul etti.

GENEL

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Koordinasyon Ofisi (OCHA), Gazze’nin kuzeyinde, hastalara tedavi verebilen sadece El-Ahli Arab (Baptist Hastanesi) hastanesinin kaldığını, bu...

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gazze için İzmir’den yola çıkan insani yardım gemisinin Mısır’ın El-Ariş Limanına ulaştığını duyurdu.