Ilişkileri Haberleri

ilişkileri haberleri ve güncel ilişkileri gelişmeleri, ilişkileri ile ilgili tüm video, ilişkileri fotoğrafları ve ilişkileri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Polonya Temsilciler Meclisi Başkanı Szymon Holownia ile Meclis'teki makamında bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı, bakanlıktaki makamında kabul etti.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Libya Petrol ve Gaz Bakanı Khalifa Rajab Abdulsadek ile...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Becirovic’le bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Taşkent’e yaptığı ziyaret kapsamında, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından karşılandı.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Taşkent’te Özbekistan İçişleri Bakanı Po’lat Bobojonov ile bir araya geldi.

SANAT

Japon sanatçı Chiharu Shiota’nın “Dünyalar Arasında” adlı sergisi, 6 Eylül 2024’te İstanbul Modern’de izleyicilerle buluşuyor.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Lüksemburg Maliye Bakanı Gilles Roth ile Ankara'da bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi'yi resmi törenle karşıladı.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İsveç’te Uluslararası Kalkınma İşbirliği ve Dış Ticaret Bakanı Johan Forssell ile...