Hakan Haberleri

Hakan haberleri ve güncel Hakan gelişmeleri, Hakan ile ilgili tüm video, Hakan fotoğrafları ve Hakan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Nizhny Novgorod’da, Küba Dışişleri Bakanı Bruno Rodríguez Parrilla ile görüştü.

CEMİYET

Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile Moskova’da bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'ın başkenti Doha’da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü...

GENEL

D-8 Dışişleri Bakanları Konseyi, Filistin’e desteklerini açıklamak üzere olağanüstü olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde İstanbul’da toplandı.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed Mustafa ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin’in başkenti Pekin’de ÇKP Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,Pekin’de dün Çin Devlet Başkanı Yardımcısı Han Zheng ve Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pekin’ de Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Politbüro Üyesi ve ÇKP Siyasi ve Hukuki İşler...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Çin’e gitti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malta’nın başkenti Valetta’da Malta Dışişleri Bakanı Ian Borg ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Valetta'da Malta Cumhurbaşkanı George Vella tarafından kabul edildi.