Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


Türkiye turizminin köklü markası Martı Hotels & Marinas, yıllardır sürdürdüğü eğitim, spor, arkeoloji ve kültür sanat alanındaki sosyal sorumluk desteklerine...

MÜZİK

Türk pop müziğinde fırtına gibi esen ve hit şarkılarıyla listelerde zirveye çıkan Hande Yener, sevilen şarkılarını seslendireceği muhteşem konserlerle yeniden...

MODA

Lion Diamond, sanatçı Mert Ege Köse işbirliğiyle tasarladığı ‘MONAD’ koleksiyonunun geçtiğimiz akşam Bodrum’da göz alıcı bir davet verdi.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, dün Demokratik Ulusal Parti Kongre’sinde ABD başkan adaylığını resmen kabul etti.

SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, deneyimli orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

ODEON Tours Destinasyonlardan Sorumlu COO’su Ozan Somaklar, Mısır’daki faaliyetlerini ve hedeflerini anlattı.

DİZİ

Meltem Cumbul, Kanal D’nin yeni dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” için New York’taki evini kapatarak Türkiye’ye taşındı...

DİZİ

Bergüzar Korel, ‘Annem Ankara’ dizisinde üç çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren ‘Zuhal’ karakterini canlandıracak.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, resmi temaslarda bulunmak üzere Malezya’ya gitti.

SANAT

Müzayedeci Uğur Batur, önceki gün Bodrum'un gözde mekanlarından Dürdane 1901’de merakla beklenen yaz davetini gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Raşid Meredov ile bir araya geldi.

SPOR

Trabzonspor’da yeni transfer Arseniy Batagov için imza töreni düzenlendi... Batagov, “Transferim dolayısıyla gerçekten çok mutluyum” dedi.