Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü simaları Demet Sabancı, Feryal Gülman, Merih Turan ve Beyza Uyanoğlu geçtiğimiz gün AKM'de depremzede çocuklar yararına düzenlenen...

MAGAZİN

Gazeteci ve Yazar Ömür Sabuncuoğlu’nun dördüncü kitabı, 'Anneme ve Kızıma'nın lansmanı Raffles İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlendi.

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in eşi Ziroat Mirziyoyeva ile Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ni gezdi.

EKONOMİ

2022 yılında kurduğu fabrika ile temizlik kağıtları alanında Fas'ta üretim yapmaya başlayan Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri, şimdi de Fas’ın lider temizlik...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Çin Ulusal Uzay İdaresi’ne (CNSA) ait Chang’e-6 keşif aracı, Çin saatiyle 07.38’de Ay’ın uzak yüzeyinden kalkış yaptı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi, "AB, terörle mücadelede Türkiye'nin yanındadır" dedi.

MODA

Messika Paris, dün akşam Karol G, Fantasia Barrino ve Nicki Nicole ile birlikte 66. Grammy Ödülleri’ne damgasını vurdu. 

MODA

İngiliz aktris Mia McKenna-Bruce, dün akşam May Fair Hotel’de düzenlenen 44. Londra Critics' Circle Film Awards'da Messika mücevherleri ile göz...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simaları Aslı Sarar Aydın ve eşi Özcan Aydın geçtiğimiz gün yakın dostlarına akşam yemeği verdi.

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, dünyaya dönüşünün bir kez daha ertelenmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

İş Dünyası

CEESS Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, 2024 yılında gayrimenkul sektöründeki yenilik ve gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.