Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Özbekistan temasları kapsamında Girişimci Kadınlar Derneği Buhara Şubesi’ni ziyaret etti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, cirosu 50 milyon liranın altında olan işletmelere enflasyon düzeltmesi hususunda kolaylık sağlandığını açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis ile görüştü.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, İran’ın Ürdün üzerinden silah taşıyarak Batı Şeria’nın kuzeyindeki Yahudiye ve Samarya Bölgesi’nde ‘terör cephesi’ kurmaya...

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Akbank'ın Türkiye’deki tüm banka ve kredi kartı kullanıcılarına açık ödeme platformu Juzdan, Türkiye’de yine bir ilke imza attı.

EKONOMİ

Garanti BBVA, çocukları özel eğitim kurumlarında ve özel okullarda öğrenim gören velilere, ‘Okulum Garanti’de ile eğitim giderleri harcaması ve takibinde...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2024 dönemine ilişkin hizmet üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2024 dönemine ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.

SANAT

Uluslararası Konuk Sanatçı Programı Gate 27’nin son dönemde ağırladığı konuk sanatçı Ying Xinxun’un “Semboller ve Nakış” başlıklı projesi, sanatçının konuk...

LVMH Saat bölümü CEO'su Frédéric Arnault, 1 Eylül 2024 itibarıyla geçerli sayılacak yeni atamaları duyurdu.

GENEL

AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB’nin Gazze Şeridi’nde çocuk felcine karşı aşılama yapılması için acil insani duraksama çağrısında bulunduğunu belirtti.