LVMH Saat bölümü CEO'su Frédéric Arnault, 1 Eylül 2024 itibarıyla geçerli sayılacak yeni atamaları duyurdu. Hublot ve TAG Heuer'deki yönetici değiklikleri, departmanın büyümesini desteklemek amacıyla markaların yükseliş ve gelişim stratejilerinin bir parçası olarak planlanıyor.

2012'den bu yana CEO pozisyonunda görev yapan Ricardo Guadalupe, Hublot’ya onursal başkan olarak atandı. Markanın 20 yılı aşkın zamanlık olağanüstü büyümesini yönetmesinin ardından Guadalupe, artık operasyonel idareden geri çekilmek istiyor.

JULIEN TORNARE

Halihazırda TAG Heuer’in CEO’luğunu üstlenen Julien Tornare ise Ricardo Guadalupe'nin yerini devralarak Hublot’da CEO’luk görevini yürütmeye başlıyor.

Erkan Güral: “NSF sertifikası ürünlerimizdeki hijyen ve halk sağlığının yeni tescili” Erkan Güral: “NSF sertifikası ürünlerimizdeki hijyen ve halk sağlığının yeni tescili”

Eylül 2019'dan beri Bvlgari Horlogerie'nin genel müdürlük koltuğunda oturan Antoine Pin ise Julien Tornare’ın atanmasının ardından TAG Heuer’in CEO’su ünvanıyla çalışma hayatına devam edecek

Frédéric Arnault, “Hublot; saatçilikte yeni ufuklar keşfederek 21. yüzyılda büyük başarı elde eden nadir saat üreticilerinden biri konumunda, tasarım kuralları ve iletişim engellerini yıkarak operasyonlarını sürdürüyor. Ricardo ve ekibine, markayı son 20 senede inşa etmek üzere yaptıkları harika çalışmalar için içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. 8 yıl genel müdür, sonrasındaki 12 yıl boyunca da CEO rolünde Ricardo; Hublot’nun bilhassa ürün vizyonu ve gelişimine  derin endüstri bilgisi, tüm ticari ve endüstriyel ortaklarla kurduğu ilişkileri sayesinde      katkıda bulundu. Ricardo'nun, Hublot’nun başarısını sağlayan değerlere olan bağlılığı sürdüreceğini biliyorum,”diyor ve ekliyor: “Julien’in başına geçişiyle Hublot’nun geleceğini ve lider saat markaları arasındaki eşsiz konumunu güçlendirmeye adanmış yeni bir dönemin başlayacağından dolayı çok memnunum. Ayrıca, TAG Heuer Saat departmanına Antoine’ın katılmasından mutluluk duyuyorum. Onun geniş uluslararası deneyimi, uzmanlığı ve saat tutkusu, büyümesi ve gelişimi devam ederken TAG Heuer’e yol göstermesi açısından büyük bir avantaj sunacak” dedi. 

Editör: Admin Admin