Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Eleme Turu rövanşında Başakşehir FK, Gürcistan ekibi Iberia'yı 2-0 yenerek adını play-off'lara yazdırdı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İrlanda ve Avustralya Dışişleri Bakanları Taliban’ın Afganistan yönetimindeki 3. Yılına ilişkin yaptıkları açıklamada, halkın ‘insan haklarından mahrum bir şekilde’ yaşamak...

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde süren yangını yerinde takip edip açıklamalarda bulundu.

SAĞLIK

Maymun Çiçeği Virüsü’nün gündeme gelmesiyle birlikte herkesin aklına “Benzer bir Covid-19 sorunu ile karşı karşıya mı kalacağız?” sorusunu getirdi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, 14 Ağustos 2012’de Suriye’de esir alınan gazeteci Austin Tice’ın serbest bırakılması çağrısında bulundu.

SİYASET

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada "Tüm Filistin yönetimi üyeleri Gazze'ye gitme kararı aldık" dedi.

SİYASET

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis Genel Kurulu'na hitap etmek için Türkiye'ye gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail heyetinin ateşkes müzakerelerini görüşmek üzere bugün Katar’ın başkenti Doha’ya gitmesini onayladığı duyurdu.

ISS görevli astronot Matthew Dominick, ‘kırmızı ve yeşil aurora akımları’ arasında Ay'ın batışını ve güneşin doğuşunu gösteren bir video paylaştı.

SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı, özellikle Afrika kıtasında görülen M çiçeği (mpox) vakasına Türkiye'de 2024 yılında rastlanmadığını, herhangi bir kısıtlama veya ek tedbir...

GÜNCEL

.Avrupa Birliği (AB) Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB ve ortak şirketlerin etkilenen bölgelere 215 bin doz aşı bağışladığını duyurdu.