Güncel haberleri Haberleri

güncel haberleri haberleri ve güncel güncel haberleri gelişmeleri, güncel haberleri ile ilgili tüm video, güncel haberleri fotoğrafları ve güncel haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Lübnan'da çağrı cihazlarının eş zamanlı şekilde patlayarak 2 binden fazla kişiyi yaralaması sonrasında cihazları üreten firmadan açıklama geldi.

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Tümgeneral Pat Ryder, Doğu Akdeniz’e gönderilen ikinci uçak gemisi USS Theodore Roosevelt’in görevini tamamlandığını, Hint-Pasifik bölgesine...

GÜNCEL

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında...

GÜNCEL

Rusya'nın dün düzenlediği ve Ukrayna’nın enerji altyapısının hedef alındığı geniş çaplı saldırının detayları paylaşıldı.

GÜNCEL

Telegram uygulamasına ait sosyal medya hesabından Pavel Durov’un gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Rusya’nın Paris Büyükelçiliği, Le Bourget havaalanında gözaltına alınan Telegram uygulamasının CEO’su Pavel Durov’a ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı, Mi-28 tipi helikopterlerle gece saatlerinde Kursk bölgesinde Ukrayna unsurlarının hedef alındığını duyurdu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Lübnan Özel Koordinatörlüğü Ofisi (UNSCOL), İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırısının ardından sınır bölgesindeki gelişmelerin endişe verici olduğunu belirtti.

GÜNCEL

İtalya’nın Sicilya adası açıklarında dün batan yelkenli teknenin batığında dalgıçlarla yapılan arama kurtarma çalışmaları girişimi başarısız oldu.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Avichay Adraee, Gazze’de endişe yaratan çocuk felci için gelecek haftalarda 60 bin doz aşının gönderileceğini...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Azerbaycan'ın eski Cumhurbaşkanı ve ulusal lideri Haydar Aliyev’in mezarını ziyaret etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.