Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Kürşat Polat ve Ahmet Gün hakkında tahliye kararı verildi. Dilan Polat tahliye kararı sonrası sosyal medyada paylaşım yaptı. Ardından da eşi Engin Polat'ın tutuklu bulunduğu Çorlu Cezaevine doğru yola çıktı.

PETA: "İngiltere Savunma Bakanlığı, ayı kürkü kepler için paranızı harcıyor" PETA: "İngiltere Savunma Bakanlığı, ayı kürkü kepler için paranızı harcıyor"

TAHLİYE KARARI SONRASI DİLAN POLAT'TAN İLK PAYLAŞIM

Dilan Polat tahliye karası sonrası ilk paylaşımını yaptı. Dilan Polat sosyal medya paylaşımında 'Enerji' şarkısını söyledi.

'İNANILMAZ DERECEDE MUTLUYUM'

Sıla Doğu tahliye kararını 'Tahliye' diye bağırarak ablasının şarkısıyla kutladı. Aracının sunroofundan çıkarak video paylaşan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun 'Tahliye' diyerek bağırdığı ve 'İnanılmaz derecede mutluyum, tarifi yok. Türk adaletine sonsuz teşekkürler. Mutluluktan uçuyoruz' dediği görüldü.

ÇORLU'YA DOĞRU YOLA ÇIKTI

Dilan Polat ve Sıla Doğu tahliye kararının ardından araçlarına binerek Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nden ayrıldı. Dilan Polat yola çıktığı sırada yaptığı paylaşımda ' Enerjim geldi' cümlesini kullandı. Ardından Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu Engin Polat'ın tutuklu bulunduğu Çorlu Cezaevine doğru yola çıktı.

Editör: Admin Admin