Göz Haberleri

göz haberleri ve güncel göz gelişmeleri, göz ile ilgili tüm video, göz fotoğrafları ve göz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


DİZİ

Seda Bakan, Hadise, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ı buluşturan, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği “Esas Oğlan” dizisinin çekimleri tamamlandı.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerinin üçüncüsünde de mekanı hıncahınç dolduran müzikseverlere unutamayacakları bir müzik şöleni sundu.

MODA

Beymen Collection, 2024-25 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu ile bizleri renkli bir dünyaya davet ediyor...

MODA

Balmain Pre-Fall 2024 Koleksiyonu için ekibimle birlikte sizleri bu markanın olağanüstü mirasını keşfetmeye ve kutlamaya devam ediyoruz...

MODA

Lion Diamond, sanatçı Mert Ege Köse işbirliğiyle tasarladığı ‘MONAD’ koleksiyonunun geçtiğimiz akşam Bodrum’da göz alıcı bir davet verdi.

MAGAZİN

Başarılı ve güzel oyuncu Elçin Sangu, her daim şık ve çekici görüntüsüyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

MÜZİK

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Elexus Hotel'de sahne aldı.

MÜZİK

Türk pop müziğin güçlü sesi Merve Özbey geçtiğimiz akşam Kıbrıs Chamada Prestige Hotel'de sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

MODA

Dünyaca ünlü sanatçı Adele, Münih'teki 10 gecelik konser serisinin başlangıcını Messika tasarımlarıyla yaptı.

MÜZİK

Türk Pop müziğinin Süperstar’ı Ajda Pekkan, önceki akşam (6 Ağustos) Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda harikulade bir konsere imza attı.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü aktris Sharon Stone, "Daha önce bir kere Bodrum’a geldim. İstanbul’da çok güzel yerlere gittim, harika şeyler deneyimledim." dedi.

MODA

İtalyan lüks mücevher markası Damiani, Oscar ödüllü oyuncu ve yapımcı Jessica Chastain'in yeni global marka elçisi olduğunu ihtişamlı bir kampanya...